TJERJA’S TRAINERS

Naast KNVB-gediplomeerde trainers en oud-topsporters worden de trainingen van Tjerja’s Voetbaltraining ook verzorgd door specialisten uit bijvoorbeeld de atletiekwereld. Alle trainers beschikken over veel kennis en ervaring en versterken elkaar in een continue proces. Tjerja’s voetbaltraining is betrokken, leergierig en kan meedenken maar ook meevoelen. Als specialisatietrainers zijn we afzonderlijk of samen te boeken. De duur bepaalt de klant. Dit kan zijn één trainingsavond tot meerdere trainingen, verspreid over een week, maand of wellicht heel seizoen.

ONTMOET DE TRAINERS

TJERJA-DAVE KNAKEN
TJERJA-DAVE KNAKEN
Tjerja is een zeer ervaren trainer en coach van mini’s, pupillen, junioren en senioren op alle niveaus. Tjerja werkt tegenwoordig als coördinator training mini’s en trainer/coach JO9-1 bij Excelsior’31, is TJC en trainer tweede elftal bij VV Hoeve Vooruit en is als trainer ook verbonden aan KOSC, Sv Enter en het TalentenTeam Reggestreek. Verder werkt Tjerja als sportinstructeur voor Cool2BFit Losser. Ook heeft hij een eigen voetbalschool in Vroomshoop. Om spelers écht beter te maken gaat het er volgens Tjerja om hoe je als trainer de oefenvormen aanbiedt en coacht.

DENE GUILLOT
DENE GUILLOT
Dene heeft als topsporter en later ook als coach, nationale in internationale ervaring mogen opdoen. En is altijd geïnteresseerd geweest in het bewegend functioneren van de mens in het algemeen. Na zijn studies Leisure Management en fysiotherapie werkt hij al geruime tijd voor zijn eigen bedrijf Acromion ‘In Beweging’. Dene houdt zich bezig met het bewegend functioneren in de sport. Hij geeft les in het basis- en speciaal onderwijs en is ook verbonden aan de KNBSB in haar talentenprogramma’s.
JEROEN DE ROMPH
JEROEN DE ROMPH
Jeroen verzorgt in het dagelijks leven sportlessen in een hulpverleningsinstantie en is daarnaast keeperstrainer bij DOS’37 in Vriezenveen. Tevens is hij al jaren keeperscoördinator bij de Twentsche Voetbalschool. Eerder trainde hij de keepers van Emos en voetbalvereniging Diepenheim. Jeroen heeft vroeger ruim vijf jaar bij FC Twente gespeeld, waar hij alle jeugdelftallen doorliep. Daarna kwam hij uit voor Excelsior’31, De Tubanters en Quick’20. Zijn carrière sloot hij af bij Sparta Enschede.
MARCEL DOST
MARCEL DOST
Marcel Dost uit Enschede is topsportconditiecoach en zelfstandig atletiek- en tennistrainer. Door de Twentsche Voetbalschool wordt hij ingehuurd als loop- en coördinatietrainer. Sinds 2011 bracht hij een Nederlands kampioen tennis, een Nederlands kampioene verspringen en een Nederlands kampioen motorcross voort. Marcel is vijfvoudig Nederlands kampioen bij de senioren en viervoudig Nederlands kampioen bij de junioren op de onderdelen tienkamp en zevenkamp. Namens Nederland deed hij mee aan de Olympische Spelen van Atlante in 1996 (zie profielfoto) en kwam ook in actie op EK’s en WK’s. In 2011 en 2012 werd Marcel Nederlands kampioen bij de Masters Werpvijfkamp met een Nederlands record in de Mannen 40-leeftijdscategorie. Zijn vader Harry Dost verzorgde bij FC Twente jarenlang de fysieke training, het testen en de coördinatie-, kracht- en revalidatietrainingen.

DE NAJAARSMODULE 2021

DOE MEE!

SCHRIJF IN