Trainers

Tjerja-Dave Knaken (voetbaltrainer)

Tjerja is een zeer ervaren trainer en coach van mini’s, pupillen, junioren en senioren op alle niveaus. Komend seizoen is hij coördinator training mini’s bij Excelsior’31, trainer/coach Rood Zwart JO17-1, technisch jeugdcoördinator (TJC) en trainer tweede elftal bij Hoeve Vooruit en ook coördinator circuittraining bij UD Weerselo. Tjerja heeft verder een eigen voetbalschool. Om spelers echt beter te maken gaat het er volgens Tjerja om hoe je als trainer de oefenvormen aanbiedt en coacht.

Jeroen de Romph (keeperstrainer)

Jeroen de RomphJeroen verzorgt in het dagelijks leven sportlessen in een hulpverleningsinstantie en is daarnaast keeperstrainer bij DOS’37 in Vriezenveen. Tevens is hij al jaren keeperscoördinator bij de Twentsche Voetbalschool. Eerder trainde hij de keepers van Emos en voetbalvereniging Diepenheim. Jeroen heeft vroeger ruim vijf jaar bij FC Twente gespeeld, waar hij alle jeugdelftallen doorliep. Daarna kwam hij uit voor Excelsior’31, De Tubanters en Quick’20. Zijn carrière sloot hij af bij Sparta Enschede.

Dene Guillot (bewegingstrainer)

Dene Guillot

Dene heeft als topsporter en later ook als coach, nationale in internationale ervaring mogen opdoen. En is altijd geïnteresseerd geweest in het bewegend functioneren van de mens in het algemeen. Na zijn studies Leisure Management en fysiotherapie werkt hij al geruime tijd voor zijn eigen bedrijf Acromion ‘In Beweging’. Dene houdt zich bezig met het bewegend functioneren in de sport. Hij geeft les in het basis- en speciaal onderwijs en is ook verbonden aan de KNBSB in haar talentenprogramma’s.

 Marcel Dost (topsportconditiecoach)

Marcel Dost uit Enschede is topsportconditiecoach en zelfstandig atletiek- en tennistrainer. Door de Twentsche Voetbalschool wordt hij ingehuurd als loop- en coördinatietrainer.  Sinds 2011 bracht hij een Nederlands kampioen tennis, een Nederlands kampioene verspringen en een Nederlands kampioen motorcross voort. Marcel is vijfvoudig Nederlands kampioen bij de senioren en viervoudig Nederlands kampioen bij de junioren op de onderdelen tienkamp en zevenkamp.  Namens Nederland deed hij mee aan de Olympische Spelen van Atlante in 1996 (zie profielfoto) en kwam ook in actie op EK’s en WK’s. In 2011 en 2012 werd Marcel Nederlands kampioen bij de Masters Werpvijfkamp met een Nederlands record in de Mannen 40-leeftijdscategorie. Zijn vader Harry Dost verzorgde bij FC Twente jarenlang de fysieke training, het testen en de coördinatie-, kracht- en revalidatietrainingen.

Rob Wuijster (performance coach)

Rob Wuijster is voormalig bondscoach van het Zwitserse nationale heren hockeyteam. Daarvoor is hij als trainer/coach met twee Zwitserse hockeyclubs naar drie Europacups voor clubteams geweest. Vervolgens werd hij mental coach/performance coach bij de Nederlandse IJshockey Bond, twee betaalde voetbalclubs (Telstar en Veendam) en bij het Nederlandse Rugbyteam onder-18. Hij heeft het CIOS gedaan en toen TC2 behaald. Momenteel is Rob spreker en performance coach. Hij spreekt over de mindset. Hij vertelt hoe je je eigen gedachten gunstig en positief kunt beïnvloeden waardoor je betere resultaten behaalt. Zijn motto: ‘Gedachten zijn krachten’. De talk over de mindset heeft hij gegeven bij de Nederlandse Rugby Bond, de Nederlandse IJshockey bond, Telstar en Veendam en bij LOOT-scholen. Daarnaast heeft hij presentaties gegeven bij RTC’s  en diverse amateurvoetbalverenigingen, hockeyclubs en voor de trainers van Procamp. De kenmerken van Rob’s presentaties zijn: praktisch en eenvoudig toepasbaar in de praktijk, no nonsense, motiverend, energiek en krachtig.