DELEN ONZE VISIE

TJERJA’S VOETBALTRAINING WERKT SAMEN MET:

Feelright Pijnbestrijding

Na diverse omzwervingen op de arbeidsmarkt, ben ik in de gelegenheid gekomen om een vak uit te oefenen waar ik mijn passie in kan leggen, namelijk het bevorderen van úw gezondheid. Ik heb mijn hart gevolgd in sport, beweging en verzorging. In het bijzonder richt ik mijn werkzaamheden op herstel en pijnbestrijding.

Feelright Pijnbestrijding

Acromion

Acromion “In Beweging” is een full service bureau voor bewegingstraining. Klinkt leuk maar wat houdt dat nou concreet in? De opsomming van activiteiten “onder” het sport aanbod geeft een goed overzicht van de werkzaamheden waarmee we u van dienst kunnen zijn. Belangrijk om te weten is dat we motorisch leren en Long Term Athlete Development  (LTAD)  principes in onze activiteiten als uitgangspunten hanteren.

Acromion

Goaliesports

Goalie Sports is een jong en eigentijds merk, welke zich richt op de markt van teamsporten in het algemeen en specifiek op het gebied van voetbal keepershandschoenen en accessoires.

Goaliesports

Soccerscouting Benelux

Het creëren van een toekomst in de voetbalwereld betekent het benutten van de juiste kansen en beslissingen die je in je loopbaan krijgt. Bij Soccerscouting Benelux maken we gebruik van de jarenlange ervaring om talent te ontdekken en deze een kans te geven om dit talent te blijven ontwikkelen. Met een persoonlijke, professionele benadering van spelers, staff en organisaties proberen we deze kansen te benutten die nodig is om van hun passie, hun toekomst te maken.

Soccerscouting benelux

The Talent Pool

The Talent Pool geeft je alle handvatten die je nodig hebt om een vervolgstap te zetten in jouw voetbalcarrière. Wij zijn hét grooste transfer platform waar clubs, coaches en spelers elkaar vinden en waar nieuwe, succesvolle samenwerkingen ontstaan.

The Talent Pool

Ballen op maat

Top kwaliteit maar dan speciaal voor jouw vereniging of bedrijf gemaakt.
Met ons eigen merk BOM kun je een keuze maken uit verschillende lay-outs die aanpasbaar zijn met eigen logo en kleur, dat noemen we dus Ballen op Maat!

Ballen op maat

Workshop Voetbalscouting

Dankzij ons  meer dan 250 deelnemers in (prof)voetbal actief in prof- en jeugdscouting, spelersbegeleider, tipgever spelers voor  clubs en meer

Workshop voetbalscouting