Project Description

ONTWIKKELEN EN TRAINEN VAN VOETBALTRAINERS

Wij werken via een duidelijk actieplan. Er zijn verschillende mogelijkheden:

  1. Masterclass voor trainers van selectieteams

Een trainer is niet klaar na het behalen van zijn trainerslicentie. Daarom bieden wij uw club specifieke scholingsmogelijkheden (tweedaags en praktijkgericht) aan, zodat ook de trainers en leiders met certificatie een optimale bijdrage aan de opleiding van hun vereniging kunnen blijven leveren. Leer het vak van trainer tot in de puntjes beheersen, doordat je weet wat je doet. Zelfs de ‘allerbeste’ trainer mag niet uitgeleerd raken. Als extra avond kan het thema wedstrijdbeïnvloeding aan deze Masterclass worden toegevoegd.

2. Masterclass voor trainers van ‘lagere’ teams (niet-selectieteams)

Het niveau tussen de selectieteams en niet-selectieteams kleiner maken? Met behulp van onze Masterclass voor trainers van ‘lagere’ teams kan het vrijwillig (jeugd)kader zichzelf verder ontwikkelen in het geven van trainingen en het coachen van trainingsvormen. Deze Masterclass (2 avonden) is ook geschikt om enthousiaste nieuwe vrijwilligers de eerste vaardigheden van het begeleiden van deze teams en spelers bij te brengen. Als extra avond kan het thema wedstrijdbeïnvloeding aan deze Masterclass worden toegevoegd.

3. Masterclass voor pupillentrainers

Bij pupillen (F/E) is het een kwestie van de juiste oefenstof aanbieden op het juiste moment. De kinderen zitten in de ideale motorische fase om te leren en moeten de mogelijkheid krijgen om zich optimaal te ontwikkelen. Het gaat dan vooral om balgevoel, basisbewegingen, passen/scoren en plezier maken. In deze Masterclass van 2 avonden leren trainers het circuitmodel te gebruiken. Hierin komen alle onderdelen van het voetbalspel aan bod. Niet alleen wordt er op deze manier zo effectief mogelijk getraind, tevens kan het circuitmodel zo ingezet worden dat ook de trainers zelf er steeds weer van leren.

4. Workshop winnaarsmentaliteit voor trainers en coaches

Hoe creëer je een winnaarsmentaliteit in een voetbalteam en hoe maak je dit trainbaar? Tjerja’s Voetbaltraining verzorgt presentaties en workshops voor zowel trainers en coaches uit het amateurvoetbal als professionals van betaald voetbalorganisaties (bvo’s). In de workshop leren wij trainers en coaches hoe zij hun eigen gedachten gunstig en positief kunnen beïnvloeden waardoor betere resultaten worden behaald. Ook leren wij je hoe je in samenwerking met je spelers de gedachten van de spelers gunstig kunt beïnvloeden. De presentatie is motiverend en plezierig om te volgen. De technieken zijn eenvoudig en praktisch toe te passen en de presentatie zet je aan het denken. De bijeenkomsten worden gehouden in de kantine van Sportlust Vroomshoop (gemeente Twenterand). Amateurverenigingen of bvo’s kunnen de workshop ook boeken op de eigen accommodatie voor de eigen trainers en coaches. Neem voor meer info over de inhoud van de workshop en opgave contact op met performance coach Rob Wuijster van Tjerja’s Voetbaltraining via 06-22146702 of per e-mail info@topmeeting.nl.

De kosten voor deelname aan de workshop, vanaf 10 deelnemers, bedragen 45 euro per persoon. Dat is inclusief een certificaat.