NU INSCHRIJVEN VOOR TRAININGEN

Wil je meedoen met een moduletraining, een trainingsdag of een individuele training? Maak hieronder je keuze en schrijf je in!

INDIVIDUELE TRAININGEN

  • Wil je 1-op-1 werken met een vaste motiverende toptrainer van Tjerja’s Voetbaltraining?
  • Wil je werken aan je verbeterpunten, specifieke voetbalhandelingen of voetbalconditie?
  • Wil je persoonlijke doelen stellen en die gezamenlijk realiseren? Ook voor keepers!

MODULE TRAININGEN

De voetbalschool van Tjerja’s Voetbaltraining bestaat uit moduletrainingen op zondagochtend en techniektraining voor selectiespelers (ook bvo) op woensdagmiddag. Bij de moduletrainingen worden de jongens en meisjes ingedeeld op leeftijd en niveau en in groepjes van maximaal 10 kinderen. De Voorjaars- en Najaarsmodule bestaat uit 10 trainingen en de Zomermodule uit 5 trainingen. De prijzen voor de moduletrainingen en de techniektraining zijn 50 euro (voor 5 trainingen) of 90 euro (10 trainingen), inclusief btw en exclusief tenue. De Voorjaarsmodule 2021 is op het kunstgrasveldje van Sportlust Vroomshoop en start op 14 februari. Groep Jong (6-8 jaar) traint van 09.00 tot 10.00 uur, Groep Oud (9-12 jaar) van 11.15 tot 12.15 uur en de Plusgroep (> 13 jaar of gevorderd) van 12.30 tot 13.45 uur. De trainingsdata zijn: 14/2, 7/14/21/28 maart, 4/11/18/25 april en 16 mei.

Ook de techniektraining op woensdagmiddag (13.30-14.30 uur) is bij Sportlust Vroomshoop. Fysiek is deze training minder belastend dan een gewone groepstraining. Inschrijven voor de moduletrainingen en/of techniektraining kan hieronder! In de combinatie van snelheid en nauwkeurigheid in de uitvoering van de acties gaat Tjerja’s Voetbaltraining een stapje verder dan de meeste voetbalscholen en clubs.

TRAININGSDAGEN

In de reguliere schoolvakanties houdt Tjerja’s Voetbaltraining exclusieve trainingsdagen, zowel indoor als outdoor. Deze trainingsdagen, voor kinderen in de leeftijd van 6 t/m 18 jaar, worden gecombineerd met veelzijdig bewegen. Er zijn altijd meerdere trainers aanwezig en vaak ook een scout. De deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en niveau. Deelname aan een trainingsdag kost 25 euro.

SCHRIJF JE IN

Schrijf je nu in voor een training en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!